Kurs i grunnleggende SEO

by Bli synlig på nett
0 comment
Spread the love

Har du hørt om SEO?

Selvfølgelig har du det.. Alle sier at dette er noe du bør satse på. Trafikk fra Google er tingen. Og vet du hva? De har jo helt rett.

Men utfordringen din er at du ikke skjønner helt hva du skal gjøre, hva som er viktig og hvor du skal starte. Du bare vet at dette er noe du bør sette deg i. Men så tenker du – ikke idag. Og du utsetter dette viktige tema enda en gang.

Jeg ønsker så inderlig at du skal få god trafikk og mange lesere. Digital verden er mer enn stor nok for oss alle. Ta deg tid til å lese ferdig og bestem deg at idag er dagen du skal hoppe ut i det. Med dette kurset vil du virkelig få forståelse for hva SEO er, hvorfor du må jobbe med det og hva du skal jobbe med.

Hvorfor bør du satse på SEO?

Lurer du kanskje på hvorfor du skal bruke SÅ mye tid på å sette deg inn i SEO når du allerede er på sosiale medier (SoMe)? Og du har kanskje også hørt at de fleste bloggplattformene tilbyr SEO-vennlige maler og plugins? Hva er da vitsen?

Vel.. Er du er lei av å jage etter lesere og bruke mye tid på sosiale medier uten at det skaper trafikk?

Er du på Google kan du bare sitte helt rolig i båten – leserne kommer til deg! Dette er selvfølgelig veldig forenklet, både at du ikke får trafikk fra SoMe og at du kan sitte rolig i båten med Google. Men prinsippet er rktig.

På SoMe er det du som deler innlegg i grupper, på siden din og kanskje profilen din. Er du heldig så vil noen av dine lesere og følgere som ser innlegget være interesserte i tema du har akkurat skrevet om og klikke seg inn. Men så blir de forstyrret, de lukker telefonen og hele innlegget ditt er glemt.

Når du publiserer et SEO-optimalisert innlegg vil Google plukke det opp. Leserne som søker på Google har et spesifikt problem de ønsker å løse eller informasjon de er på jakt etter. De har satt av tid til å finne ut av det. Det vil si at når innlegget ditt dukker opp er de klare for å bruke tid på å lese det. Det er de som søker etter det du skriver om. De er allerede interessert og de er klare for det du har å tilby.

Hva skal du må jobbe med for å få til god SEO?

Fortvil ikke! Du er ikke alene.

I dette grunnleggende kurset vil jeg gå gjennom 5 komponenter av SEO for å vise deg hvordan de bidrar til å øke trafikk. Det er flere ting i hver komponent som du bør jobbe med. Og i dette kurset vil du lære hva du må jobbe med konkret for å få trafikk fra Google.

lage en blogg, starte en blogg, blogginnlegg
Dette grunnkurset koster kun kr. 499,- og du har hele 7 dager til å gjennomføre det på.
Du kan delta på kurset når du vil.
Men vil du ha trafikk fra Google så oppfordrer jeg deg til å starte idag!

Jeg vil lære om SEO og trafikk fra Google i dag!


Spread the love

You may also like

Leave a Comment