Hvem er jeg

Mitt navn er Lena og jeg vil hjelpe deg med å få ditt nettsted til å bli synlig på Google. Hvis du er en grunder eller eier en liten bedrift som selger service eller tjenester online vil du garantert synes på Google slik at dine potensielle kunder kan finne deg.

Høst 2017, da jeg var ferdig med MBA der markedsføring og digital markedsføring var en del av masteren, startet jeg min første nettside. Et rent strategisk valg for å teste ut alt jeg hadde lært i markedsføringsfaget. Jeg startet med en nisje med mange konkurrenter – reiseliv. Denne siden har jeg fortsatt og jeg bruker den til å teste ut nye ting. Det gikk så bra med at nettstedet ble kåret til Norges nest beste reiseblogg i 2018 og har flere artikler på første side av Google, både på norsk og engelsk.

starte en blogg, lage en blogg, blogginnlegg, blogginnhold, sosiale medier, tjene penger på bloggen, bygge business, digitale produkter

I 2020 startet jeg SEO bloggen du leser nå. Jeg ønsker å dele kunnskap, men også hjelpe deg som vil lære litt om SEO selv, og deg som vil sette det bort.

Jeg er født i Ukraina, bodde i Israel i tre år, hadde tre måneders opphold i Canada før jeg havnet i Norge som 20-åring, og har vært her siden. Jeg har to voksne barn, bor like utenfor Oslo og har en stor passion for reise, andre kulturer og historie, og mat.

Jeg elsker dyr, spesielt katter, og har en diger Main Coon. Hadde det ikke vært at jeg har familie, ville jeg nok blitt en crazy cat lady 😁

Jeg jobber som webredaktør, og elsker å jobbe med tekst og analyser, som er jo en stor del av SEO. I tillegg har jeg fokus på konverteringer – få besøkende til å gjøre det jeg eller mine kunder ønsker.

Vil du ha tips i ny og ne og bygge nettverk med andre online grundere kan du bli med i min gratis FB gruppe eller sett deg på e-postlisten. En gang i uken vil du få e-post med blogginnlegg med tips.

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å bli synlig på nett.