Hvem er jeg

by Bli synlig på nett

Mitt navn er Lena og jeg vil hjelpe deg med å få ditt nettsted til å bli synlig på Google. Hvis du er en grunder eller eier en liten bedrift som selger service eller tjenester online vil du garantert synes på Google slik at dine potensielle kunder kan finne deg.

Har du opplevd å sette opp en skikkelig fin nettside og skrive par artikler som du er stolt av? Du deler den med alle dine venner og familie på Facebook. Du deler den i alle Facebook grupper du er med og du deler den på Instagram. Hva skjer så? Ingen verdens ting. Etter flere timer er det ingen som har klikket seg inn. Neste gang vil kanskje moren din og din beste venninne, obligatorisk, klikke seg inn på nettsiden, kun for at de har lyst til å støtte deg.

Men hva skal du egentlig gjøre for at artiklene og nettsiden skal bli synlig på Google? Det er jo ikke bare å trykke publiserknappen og håpe på det beste. Det blir ikke noe business av det.

Du må jobbe med SEO – søkemotoroptimalisering. Det betyr at du skriver og bygger dine tekster og din nettside på en måte som vil gjøre det lettere for Google å forstå hva din nettside handler om. Når Google vil forstå det vil det være lettere for Google å vise det til de kundene som søker etter ting som du har nevnt i dine tekster.

Det er jo selvfølgelig mye mer som ligger bak dette og det krever innsats og vilje fra deg til å få dette til. OG det er her jeg kan hjelpe deg.

2 veier til synlighet på Google


Du kan delta på mine kurs og lære å gjøre ting selv. Fordelen med det er at du sparer penger på lang sikt og du tilegner deg ny kunnskap som du vil ha behov for så lenge du vil være synlig på Google.

ELLER jeg kan gjøre deg synlig på Google ved å forbedre innholds-SEO på nettsiden din.

Mitt mål er at du skal bli synlig på Google OG at du skal tiltrekke deg potensielle kunder som er klare for å kjøpe dine tjenester.

Om meg


Jeg har i mange år jobbet som Office og HR Manager i kunnskapsbedrifter. For 3,5 år siden var jeg ferdig med MBA med spesialisering i HR (MBA er en master i business administration med blant annet markedsføring som ett av hovedfagene) og det var under studien at jeg ble bitt av digitalmarkedsførings-basilen.

Jeg har 2 egne nettsider og har nå jobbet med SEO i 3 år. Jeg hjelper online grundere som selger tjenester og service både gjennom kursing og 1:1.

Ønsker du å få gratis tips i ny og ne og bygge nettverk med andre online grundere kan du bli med i min gratis FB gruppe

Jobb med meg og bli synlig på Google

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Les mer

error: Content is protected !!