Personvernerklæring

Personvern
Denne personvernpolitikken er utarbeidet for bedre å tjene de som er opptatt av hvordan deres ‘Personlig Identifiserbar Informasjon’ (PII) brukes på nettet. PII, som beskrevet i norsk personvernlovgivning og informasjonssikkerhet, er informasjon som kan brukes på egen hånd eller med annen informasjon for å identifisere, kontakte, eller lokalisere en enkelt person, eller for å identifisere en person i sammenheng. Vennligst les mine personvernreglene nøye for å få en klar forståelse av hvordan jeg samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon i samsvar med mitt nettstedet.

Hvilken personlig informasjon samler jeg inn fra folk som besøker bloggen min?
Når du bestiller eller registrerer deg på bloggen, kan det hende du blir bedt om å oppgi navn, e-postadresse eller andre detaljer for å hjelpe deg med opplevelsen din.
Når samler jeg inn informasjon?
Jeg samler inn informasjon fra deg når du registrerer deg på siden min, abonnerer på et nyhetsbrev eller legger inn informasjon på bloggen min.

Hvordan bruker jeg informasjonen din?
Jeg kan bruke informasjonen jeg samler inn fra deg når du registrerer deg, foretar et kjøp, registrerer deg for nyhetsbrevet mitt, svarer på en undersøkelse eller markedskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre sidefunksjoner på følgende måter:
• Å sende periodiske e-postmeldinger angående bestillingen din eller andre produkter og tjenester.

Hvordan beskytter jeg informasjonen din?
Jeg bruker ikke sårbarhetsskanning og / eller skanning til PCI-standarder.
Jeg skriver kun artikler og gir informasjon. Jeg ber aldri om kredittkortnummer.
Jeg bruker vanlig malware skanning.
Din personlige informasjon inngår i sikrede nettverk og er bare tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesiell tilgang til slike systemer, og er pålagt å holde informasjonen konfidensiell. I tillegg er all sensitiv / kredittinformasjon du leverer kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).
Jeg implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker legger inn, sender inn eller får tilgang til informasjonen sin for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.
Alle transaksjoner behandles gjennom en gateway-leverandør og lagres eller behandles ikke på min server.

Bruker jeg ‘cookies’?
Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandøren overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettstedets eller tjenesteleverandørens systemer å gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske viss informasjon. For eksempel bruker jeg informasjonskapsler for å hjelpe meg med å huske og behandle varene i handlekurven. De brukes også til å hjelpe meg med å forstå preferansene dine basert på tidligere eller nåværende nettstedaktivitet, noe som gjør at jeg kan tilby deg forbedrede tjenester. Jeg bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å samle samlede data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjon, slik at jeg kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.
Jeg bruker informasjonskapsler for å:
• Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.
• Samle samlede data om nettstedstrafikk og interaksjoner på nettstedet for å tilby bedre opplevelser og verktøy i fremtiden. Jeg kan også bruke pålitelige tredjeparts tjenester som sporer denne informasjonen på våre vegne (for eks. e-posttjeneste leverandør)
Du kan velge å la datamaskinen advare deg hver gang en cookie sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler. Dette gjør du gjennom nettleserinnstillingene. Siden nettleseren er litt annerledes, kan du se på nettleserens hjelpemeny for å lære den riktige måten å endre informasjonskapslene dine.
Hvis du slår av informasjonskapsler, er det ikke sikkert at noen av funksjonene som gjør nettstedopplevelsen din mer effektive  ikke vil ha noen innvirkning på brukeropplevelsen som gjør nettstedets opplevelse mer effektiv og kanskje ikke fungerer som den skal.

Tredjeparts avsløring
Jeg selger, handler ikke eller overfører på annen måte personlige identifiserbare opplysninger til eksterne parter.

Tredjepartskoblinger
Noen ganger, etter eget skjønn, kan jeg inkludere eller tilby tredjepartsprodukter eller tjenester på min blogg. Disse tredjepartsnettstedene har separate og uavhengige personvernregler. Jeg har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene på disse koblede nettstedene. Ikke desto mindre søker jeg å beskytte integriteten til bloggen min og ønsker alle tilbakemeldinger om disse nettstedene velkommen.

Brukere kan besøke bloggen min anonymt.Du kan endre din personlige informasjon:
• Ved å sende oss en e-post