Ansvarsfraskrivelse

Sist oppdatert: 31. oktober 2019

Alle råd, tips og informasjon du får fra Alt om Blogging baserer seg på selvopplevd erfaring og er ikke av juridisk karakter.

Informasjonen på xn--blisynligpnett-uib.no/ nettsted (“Tjenesten”) er kun til generell informasjon.
Alt om Blogging påtar seg ikke noe ansvar for feil eller mangler i innholdet på tjenesten.
Alt om Blogging skal under ingen omstendigheter være ansvarlig for spesielle, direkte, indirekte, følgeskader eller tilfeldige skader eller noen som helst skade, enten det dreier seg om en kontrakt, uaktsomhet eller annen erstatning, som oppstår som følge av eller i forbindelse med bruken av Tjenesten eller innholdet i Tjenesten. Alt om Blogging forbeholder seg retten til å foreta tillegg, sletting eller endring av innholdet på Tjenesten når som helst uten forhåndsvarsel. Denne ansvarsfraskrivelsen for Alt om Blogging er opprettet ved hjelp av Ansvarsfraskrivelse Generator.
Alt om Blogging garanterer ikke at nettstedet er fritt for virus eller andre skadelige komponenter.
Ansvarsfraskrivelse for eksterne lenker
xn--blisynligpnett-uib.no/ nettsted kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke er levert eller vedlikeholdt av eller på noen måte tilknyttet Alt om Blogging
Vær oppmerksom på at Alt om Blogging ikke garanterer nøyaktigheten, relevansen, aktualiteten eller fullstendigheten til informasjon på disse eksterne nettsteder.